Чинцио Паолина Де Лио е бил наета да преподава литература и

...
Чинцио Паолина Де Лио е бил наета да преподава литература и
Коментари Харесай

Най-лошата учителка: Жена е уволнена след 20 години избягване на задълженията си

Чинцио Паолина Де Лио е бил наета да преподава литература и философия и е прекарала 24 години на тази служба, само че в действителност е работила единствено четири от тях, а през останалото време е избягвал уроци

Учителка най-сетне е уволнена, откакто в продължение на 20 години избягвала работа, преди да бъде " видяна на плажа ".

Чинцио Паолина Де Лио е била наета да преподава литература и философия.

Но през 24-те си години на работа тя се появява единствено за четири от тях.

Cinzia Paolina De Lio used sick leave, holiday time and permits to attend conferences to avoid lessons and has been described by the supreme court as “permanently and absolutely unsuitable ” for the job
— The Times and The Sunday Times (@thetimes)
Останалото време 56-годишната жена прекарвала креативен, употребявайки болнични, отпуски и позволения за присъединяване в конференции, с цел да заобикаля и прескача осъществяването на действителна работа.

Съобщава се, че в редките случаи, когато се е появявала на работа, учениците са бойкотирали уроците ѝ поради нейния нехаен жанр на преподаване.

Тя е упрекната, че написа на телефона си по време на изпити, че няма копие от учебника, по който би трябвало да преподава, по тази причина го заема от тях, и че слага оценки на инцидентен принцип.

Но шаржът на Де Лио се провалил по време на видимо рутинна учебна ревизия, написа " Таймс ".

По време на една от редките ѝ появявания на работа в Италия инспекторите декларирали, че уроците ѝ са комплицирани и тя импровизира, и най-после, на 22 юни тази година, тя била уволнена съгласно италианските медии.

Това обаче се случва, откакто тя завежда дело против учебното заведение и за малко време си връща работата - преди да се появят разкрития за работните ѝ привички и съдът бързо да анулира решението си.

Италианският Върховен съд я разгласи за " трайно и безусловно несъответствуваща " за учителка макар изказванията ѝ, че има три дипломи.

Освен това тя е оповестена за " най-лошия чиновник в Италия " от гимназията си покрай Венеция.

Когато публицисти потърсиха Де Лио за коментар, тя отхвърли, защото беше на плажа.

Шокиращо е, че Де Лио не е единственият чиновник, упрекнат в редуциране на разноските за работата си в Италия.

Беше обявено, че 66-годишният здравен служащ Салваторе Скумаче е коствал на италианската страна над 460 000 лири, откакто в продължение на 15 години е твърдял, че работи като чиновник по противопожарна сигурност в болница.

Той е бил забелязан в болничното заведение единствено един път - в деня, в който е подписал контракта си.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР